Nederlands English
Rally Clinic Rally Testdag op 3 maart 2006
14-02-2006
15:05
Zo vlak voor de start van seizoen 2006 hebben het KNAF-BSR en hoofdsponsor Rallyclinic het genoegen u uit te nodigen voor een bijzondere dag. Het betreft een rally-testdag op vliegveld Niederrhein in Duitsland. Tussen Nijmegen en Venlo net over de grens, vormt dit vliegveld de thuisbasis van Rallyclinic en tevens het scenario van een unieke rallysport dag. Samen met het Bestuur Sectie Rally’s, stelt Rallyclinic haar faciliteiten beschikbaar voor een

Rally Testdag op 3 maart 2006

Deze fantastische autosportlocatie ligt vlakbij Boxmeer. Op deze dag kan er doorlopend gereden worden en is er ook de mogelijkheid om de gehele dag door de catering te worden voorzien. De Nederlandse rallyrijder krijgt dus volop de gelegenheid zo vlak voor het seizoensbegin, zijn auto te testen. De inschrijfkosten worden opgebracht door het BSR en Rallyclinic. Er zal een test-proef uitgezet worden, bemensd door officials. Kortom, het belooft een waar spektakel te worden, waar volop gelegenheid zal zijn voor het uitwisselen van nieuwtjes en verhalen.

Geef je op via de website www.heuvelautosport.nl
!

Ook je teamleden zijn welkom!!!
Ook publiek, geďnteresseerden, pers is uiteraard van harte welkom. Maar ook dan is het aanmelden via de site noodzakelijk.
Uiteraard gelden op deze dag dezelfde eisen als bij een rally: Volg de aanwijzingen van officials op en houd het veilig en leuk!
Tot ziens op 3 maart!!
BSR en Rallyclinic

Rallyclinic op Niederrhein
Rallyclinic is een activiteit van van den Heuvel Autosport uit Barneveld, ontwikkelaars en preparateurs van Mitsubishi rallyauto’s. Onder deskundige begeleiding rijden met rallyauto’s, met zakenrelaties of sponsoren. Een bijzondere dag waar alles is geregeld: rijden met een Evo 8, de catering en instructeurs. Het kan allemaal op het voormalige militaire vliegveld Niederrhein, vlak over de grens bij Gennep.

Extra informatie? www.heuvelautosport.nl