Nederlands English
Adverteren
Rallysport.nl is de afgelopen jaren explosief gegroeid. In 2010 werd opnieuw een groei in de bezoekersaantallen genoteerd van bijna 20% tot ongeveer 1.500.000 unieke bezoekers. Dat komt neer op gemiddeld meer dan 4.000 unieke bezoekers per dag. Tijdens evenementen (zoals bijvoorbeeld de Schutte Informatisering Hellendoorn Rally of de WK rally van Duitsland) zijn uitschieters genoteerd tot 15.000 unieke bezoekers per dag. Al onze bezoekers bekeken ruim 33 miljoen pagina's en we konden meer dan 230.000.000 hits op bestanden en foto's van de site registreren.

Het team achter Rallysport.nl streeft ernaar om koploper te blijven als drukst bezochte website op rally gebied van Nederland. Het streven is om nog verder te professionaliseren. Bovendien willen we adverteerders een groot platform te bieden om potentiŽle nieuwe relaties en klanten te benaderen. Onze adverteerders bereiken gegarandeerd een breed publiek. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar. Internet is een sterk medium en erg goed multimediaal inzetbaar. Online adverteren wordt dan ook door steeds meer bedrijven als een belangrijke schakel in hun mediamix gezien.

Adverteren via Rallysport.nl biedt bedrijven unieke mogelijkheden om zowel een breed publiek als een nauwkeurig gesegmenteerde doelgroep te bereiken.

De kracht van adverteren via Rallysport.nl is:
- Hoge impact;
- Na televisie is internet het meest audiovisuele medium;
- Selectief naar doelgroep;
- Volledige accountability;
- Snel inzetbaar;

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van adverteren via Rallysport.nl?

Neem dan contact op met:.

Patrick Gerritsen (info@rallysport.nl)