Nederlands English
Dieka Markelo opnieuw centrum van Hellendoorn
29-02-2024
21:32
Ook Hellendoorn onderdeel van Nederlands mooiste rally
Rallycentrum ‘Hellendoorn’ bij Dieka Markelo

HELLENDOORN, donderdag 29 februari – Het Bestuur van de Stichting Hellendoorn Rally is verheugd te kunnen bevestigen dat na het succes afgelopen jaar het Rallycentrum voor de 2024-editie opnieuw bij Dieka in Markelo zal worden gehuisvest.
Maar ook de gemeente Hellendoorn vormt een belangrijk onderdeel van misschien wel Nederlands mooiste rally. Onlangs bevestigde Eurol dat ‘Hellendoorn’ ook dit jaar weer mag rekenen op de onvoorwaardelijke steun van de smeermiddelenproducent uit Nijverdal. De Eurol Hellendoorn Rally telt ook komend seizoen weer voor diverse KNAF-kampioenschappen mee en vindt plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 september.

Afgelopen jaar werd het drukbezochte ‘Rallycentrum’ van de Eurol Hellendoorn Rally
verplaatst naar Dieka in Markelo. Dat werd een groot succes en na de uitgebreide evaluatie en
het benoemen van enkele verbeterpunten is de organisatie van de rally verheugd de samenwerking met Dieka te kunnen continueren voor de komende 42e editie. Opnieuw zullen de teams hun tenten opslaan op de parkeerterreinen van Dieka, zal er een food court komen, de studio van de lokale omroep HOi, een promodorp met stands van verschillende sponsoren en zal de organisatie gebruik kunnen maken van het zalencomplex voor huisvesting van onder meer ‘Rally Control’, de perskamer en de VIP-ontvangsten. En uiteraard barst direct na de finish op zaterdagavond een groots rallyfeest los in de grote zaal van Dieka. Tegelijkertijd bevestigt de organisatie dat de Gemeente Hellendoorn als vanouds mag rekenen op een prominente rol in het programma. Niet alleen staat er een prachtige klassementsproef geprogrammeerd, maar zoals het er nu naar uitziet zal het start- en finishpodium als vanouds worden geplaatst in Hellendoorn/Nijverdal – zo doet de Eurol Hellendoorn Rally recht aan haar naam.

Opnieuw zal Eurol, de in Almelo en Nijverdal gevestigde internationale producent van smeermiddelen, naamgever en hoofdsponsor van de grootste rally van Nederland zijn. Onlangs bereikten beide partijen overeenstemming over de continuering van de succesvolle samenwerking, waardoor de Stichting Hellendoorn Rally opnieuw een stap vooruit kan zetten om een mooie editie van deze rallyklassieker te organiseren. Dennis Marsman, Marketing Manager van Eurol, is enthousiast over ‘Hellendoorn’: ”Afgelopen jaar vond een van de meest succesvolle edities van de rally plaats en dat geeft vertrouwen. Omdat wij de Nederlandse rallysport een warm hart toedragen ondersteunen we al jaren de Eurol Hellendoorn Rally die bij wijze van spreken in onze achtertuin wordt verreden. Met producten uit onze recent ontwikkelde prestatie verbeterende Specialty rally- en racinglijn hebben inmiddels al vele coureurs op het podium hebben gestaan.” Het Bestuur van de stichting is uiteraard verheugd: “Eurol is al vele jaren veel meer dan gewoon een sponsor. Het bedrijf is een trouwe partner die de rally in de volle breedte ondersteunt. Wij zijn blij dat onze rally al voor de achtste keer de naam van deze toonaangevende, internationale producent van smeermiddelen draagt.”

Uiteraard is het laatste nieuws over de Eurol Hellendoorn Rally te vinden op de website:
www.eurolhellendoornrally.com.Redacteur: Pb Persdienst Eurol Hellendoorn Rally | Foto's Persfoto