Nederlands English
Update seizoen 2020
30-04-2020
10:52
Vorig jaar halverwege april hadden we reeds een geslaagde Circuit Short Rally in Zandvoort en een zeer succesvolle Visual Art Rally in Barneveld achter de rug. Al tijdens de traditionele nieuwjaarsborrel van het Ruud Middel Rally Team, begin januari, wisten we echter al dat deze twee wedstrijden dit jaar niet op de kalender zouden staan. Het circuit van Zandvoort was niet beschikbaar vanwege grote verbouwingen en de organisatie van de Visual Art Rally kreeg de juiste vergunningen niet rond. Uiteraard werd het eerste weekend van juni en het laatste weekend van augustus wel omcirkeld. De ELE Rally rondom Eindhoven en de Titanic Short Rally in Kasterlee staan immers al jaren op de agenda van het team. Helaas hebben de organisaties van beide wedstrijden inmiddels laten weten dit jaar niets te organiseren in verband met alle beperkingen rondom het coronavirus. Ruud: “Zoals voor iedereen geld ook voor ons dat we af moeten wachten of er dit jaar überhaupt nog wel een wedstrijd georganiseerd wordt. De KNAF heeft het nationaal kampioenschap, waar we vorig jaar een verdienstelijke tweede plaats behaalden, inmiddels geschrapt voor dit jaar. Het valt te hopen dat we de draad snel weer op kunnen pakken en in het najaar nog enkele rally’s kunnen rijden”

Testdag Meppen In voorbereiding op het seizoen en nog net voor alle sluitingen en afmeldingen zijn Ruud en Tjakko afgereist naar het Duitse Meppen. Hier werd op zaterdag 14 maart door het Registro Abarth Olanda een testdag georganiseerd. Een mooie manier om de Grande Punto ‘op punt te zetten’. “In de afgelopen winter hebben we onder andere nieuwe koppelingsplaten gemonteerd. Fijn om dan kilometers op snelheid te maken en te kunnen controleren of alles in orde is” aldus Ruud. Dat bleek het geval want de auto heeft tijdens de circa 120 kilometer durende test geen krimp gegeven

Den Hartog Vanaf dit jaar jaar worden we ondersteund door Den Hartog BV uit Groot Ammers. Dit bedrijf levert brandstoffen aan Esso en Autofood tankstations en is distributeur van Mobil smeermiddelen. We hebben van hen de beschikking gekregen over CO2 Saving Diesel. Een diesel gemaakt van plantaardige afval waarmee we CO2, fijnstof,- stikstof- en zwaveluitstoot reduceren!


Blijf via onze Facebook-pagina en Instagram-account op de hoogte en hopelijk kunnen we snel berichten dat we aan een rally zullen deelnemen!



Redacteur: Pb Ruud Middel Rally Team | Foto's Wimo