Nederlands English
Op naar de thuisrally
29-05-2023
22:49
2 en 3 juni is het weer zover. Tijd voor de thuisrally van het Stevensrallysport team, namelijk de ELE-rally rondom Eindhoven. Goede weersvoorspelling en het bericht dat we weer twee dagen wedstrijd hebben, zijn de perfecte opmaak naar een mooi weekend voor het team.

Er zijn een aantal wijzigingen binnen de ELE. Zo is het serviceterrein verplaatst naar Veghel, hier zal het team een gezamenlijke serviceplaats hebben met Rookie RRC van de teams Van Ballegooijen en VD Warrenburg en is de wedstrijd van één dag weer terug naar twee dagen op snelheid. Het startpodium is wel weer in het centrum van Son en Breugel.

De broers zullen met startnummer 50 over het startpodium rijden. Dit zal ongeveer om 19.50 uur zijn. Vanuit daar rijden ze in de richting van Asten/Lierop en Someren. Wim en Wesley zullen daar twee keer rijden, met tussendoor een service moment in Veghel, en de vrijdag afsluiten omstreeks 00.40 uur.

In de ochtend van zaterdag 3 juni wordt er weer gestart op volgorde van finishen van het einde van de vrijdagavond. Deze starttijd is dus ook pas bekend op zaterdagochtend. De eerste proef op zaterdag zal starten om 11.05 uur voor de eerste deelnemer. En deze eerste deelnemer zal omstreeks 22.35 uur over het finish podium rijden in het centrum van Son en Breugel. Hier hopen Wim en Wesley uiteraard ook overheen te rijden op een plaats die stuk hoger ligt dan het startnummer en met de support van iedereen moet dit lukken.

Praktische info:
Startnummer
50
Locatie serviceterrein
De Knokert, Veghel
Startpodium in Son Vrijdag
±19.50 uur
Service Veghel
±22.15 uur
Finish vrijdag
±00.40 uur
Startpodium in Son Zaterdag
±10.44 uur (deelnemer 1)
Servicetijden
±13.30 / ±17.10 / ±20.32 uur (deelnemer 1)
Finish in Son
±23.41 uur (deelnemer 1)


Starttijden Ekkersrijt
±19.30 / ±21.59 uur (deelnemer 1)

Iedereen is natuurlijk welkom op het serviceterrein in Veghel. De koffie is aanwezig en het team vindt dit ook gezellig. Langs de proeven hopen we natuurlijk ook op jullie steun. En vergeet zeker je sjaal niet als je komt kijken!

Hope to see you there!


Redacteur: Pb Stevens Rallysport | Foto's Wimo