Nederlands English
Het is weer tijd om het rally seizoen te starten voor het Stevens Rallyspor
17-03-2023
20:32
Op 25 februari jongsleden is de sponsoravond georganiseerd en hebben de broers, Wim en Wesley, hun plannen voor het seizoen 2023 bekend gemaakt.
Tijdens deze plannen kwam naar voren dat er dit jaar niet gekeken wordt naar een kampioenschap, maar de wedstrijden gepland zijn die de beide broers graag wilde rijden.

Zo ook de eerste van dit seizoen. Dit zou eigenlijk de rally van Hannuit zijn. Door omstandigheden in BelgiŽ is deze wedstrijd geannuleerd en moesten de broers opzoek naar een andere seizoen opener. Ze zijn uitgekomen bij de Short rally va Moorslede. Deze wedstrijd wordt gehouden in Moorslede, gelegen bij Kortrijk en de Franse grens. Het is een stuk rijden, maar daar krijgt het team een uitdagende rally voor terug.

De rally zal starten op zondag 19 maart 2023. Om 07.55 uur zal de eerste wagen over het podium rijden. Het startnummer voor de broers is Nr 40, in het midden van het veld.
De eerste deelnemer zal rond 17.30 uur weer over het finish podium rijden. In de tussentijd zullen er 4 x 2 proeven op snelheid afgelegd moeten worden.

Het team is er weer klaar voor, de auto is weer tot op de puntjes verzorgd, dus het 2023 seizoen mag beginnen!
Redacteur: Pb Stevens Rallysport | Foto's Wimo